Întreţinere piatră cubică / pavaje

De ce ai nevoie de profesionisti pentru mentenanta lor?

Este frumos, elegant, exact cum ti-ai dorit, te mandresti cu ea si da suflet esteticii intregii amenajari. Pentru ca investitia pe care am facut-o in amenajarea curtii, sa arate ca noua cat mai mult timp este nevoie de intretinerea dalelor.

Insa odata cu trecerea timpului pavajul tau si betonul amprentat pe care o ai parca incepe sa piarda din culoare, apar pete pe suprafata ei si incep sa apara tot felul de ierburi in rosturile dintre pavaje. Orice ti-au spus agentii de vanzari despre “pavaje care nu necesita mentenanta”, ai realizat deja, ca te-au mintit.

Si asa treci in actiune pentru a recapata aspectul estetic a spatiiIor tale exterioare. Incerci tot felul de practici auzite de la cunostinte sau citite pe internet: apa cu sapun, inalbitor, dezinfectant, sulfat de cupru, dai o incercare cu furtunul de gradina, matura, trafaletul, chiar si sa scoti cu mana ierburile dintre rosturi.

Cum nu ajungi la rezultate, treci la urmatorul nivel: masini de curatat cu presiune si toate echipamentele cu perii si pistoane care iti sta la dispozitie. Dar spatiile tale exterioare tot nu revin la aspectul estetic antereior si la satisfactia pe care ti-au oferit mai demult. Ai nevoie de ceva si mai profesionist.

%d blogeri au apreciat: