Consultanță Specializată

Consultanță Specializată

Consultanță specializată

Via Dacia vă oferă consultanță în alegerea materialelor, realizarea proiectului şi informaţii generale despre realizarea unei lucrări de calitate.

Pentru un pavaj de calitate avem nevoie şi de materiale pe măsură, noi vă stăm la dispoziţie şi vă oferim soluţii calitate/preţ pentru toate buzunarele, de asemenea puteţi lăsa în grija noastră şi realizarea proiectului şi estimările materialelor. Pentru a estima un preţ corect este nevoie de deplasare în teren pentru observarea eventualelor impedimente (cămin apă, rigole, tranversare conducte, etc).

Înțelegem că proprietatea dumneavoastră este o investiție mare și dorim ca și clienții noștri să știe că suntem acolo pentru a-i ajuta să realizeze visele pe care le pot avea pentru proprietatea dumneavoastră. De la amenajarea peisagistică nouă la peisajele existente care au nevoie de un facelift, personalul nostru profesional vă poate ajuta. Divizia noastră de peisagiști are mulți ani de experiență în toate etapele de amenajare a teritoriului și abordarea orientată către clienți face ca experiența peisajului să fie doar o experiență.

De la amenajarea peisagistică nouă la peisajele existente care au nevoie de un facelift

VIA DACIA

Piatră cubică și pavaje Transilvania

Leave a Reply

Your email address will not be published.