Montaj Pavaje

Home / Servicii / Montaj Pavaje
Montaj Pavaje

Montaj Pavaje

Prin pavaje se înţelege o serie de straturi de materiale diverse, suprapuse pe terenul natural care au menirea de a realiza o structură corespunzătoare îndeplinirii unei funcţii speciale – sistem rutier (suprafeţe carosabile, zone de parcare, amenajări urbane, etc.).

Înțelegem că proprietatea dvs. este o investiție mare și dorim ca și clienții noștri să știe că suntem acolo pentru a le ajuta să realizeze visele pe care le pot avea pentru proprietatea d-voastră.

De la amenajarea peisagistică nouă la peisajele existente care au nevoie de un facelift, personalul nostru profesional vă poate ajuta. Divizia noastră de peisagiști au mulți ani de experiență în toate etapele de amenajare a teritoriului și abordarea orientată către clienți face ca experiența peisajului să fie doar o experiență.

 

Montaj pavaje

Pentru a obţine un montaj reuşit de pavaj, se pregăteşte în prealabil foarte bine suprafaţa înainte de montare.

Stratul de bază trebuie să fie de minim 10-30 cm balast, luând în calcul și traficul care va fii în timp, foarte bine compactat, iar după aceea stabilizat cu ajutorul unui strat de beton. În acest moment al lucrării suprafaţa este pregătită pentru montarea pavajelor. Aceasta se poate monta direct pe nisip sau în șapă semiuscată.

Rezultatul obţinut este un pavaj natural rezistent şi aspectuos.

Stilurile, culorile și modelele diverse de pavaje oferă posibilități nelimitate de design, în peisagistică ea aduce un aer deosebit, diferit de aspectul uniform impus prin ciment sau dale. La nivel estetic câștigă puncte suplimentare, conferind un șarm aparte spațiilor exterioare, fie ele mari sau mai mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.