Via Dacia este un producător/exploatator de granit, tăiat manual şi modelat corespunzător pentru a servi ca pavaj piatra cubică din judeţul Alba. Piatra cubică produsă de noi poate servi designerilor de exterior, designerilor de interior, constructorilor, proprietarilor de case sau institutilor şi municipalităţilor din întreaga ţară.

Oferim pavaj piatra cubică de calitate pentru a vă ajuta să faceți munca dacă sunteţi antreprenor individual, să vă construiţi casa aşa cum aţi visat dacă sunteţi proprietar, sau să vă pavaţi oraşul, fie că alegeţi să fie în stil mai viu, nobil, cald, sau artistic.

De ce să folosiţi pavaj piatra cubică în amenajarea pe care o faceţi?

Piatra noastră se asortează perfect, indiferent de stil, fie că vorbim de stilul clasic, de stil romantic, sau în stil european, fiecare bucată de pavaj din granit produs de noi este menit să pună în valoare munca şi inspirația a lucrătorilor cât şi a designerilor pentru a împlini dorințele dumneavoastră de a creea o casă de vis sau de ce nu un cartier sau o stradă de basm.

De ce să aleg granitul?

Alegerea granitului atunci când vorbim de pavaj piatra cubică este alegerea perfectă datorită rezistenţei sporite a materialului la factori externi de presiune, rezistenţei în timp la îngheţ dezgheţ cât şi rezistenţei la pete datorită culorii închise şi densităţii. Granitul este un material dens, puţin poros şi nu permite fixarea diferitelor ciuperci sau altor tipuri de microorganisme deci nu se înnegreşte sau pătează în timp. Deasemenea petele clasice datorate utilizării nu se fixează în structura materialului şi pot fi curăţate cu uşurinţă. Un alt avantaj faţă de clasicele dale este suprafaţa mult mai dură şi rezistenţa în timp.

Producem granit natural din rocă de calitate superioară modelat în blocuri de piatră cubică de diferite dimensiuni. Alegerea granitului ca meterial în decorarea curţii, grădinii sau a casei în general ofertă o notă de elegantă, distincţie, nobleţe şi rafinament.

Granitul poate fi folosit cu succes deasemenea la construcţia parcurilor, pieţelor sau curţilor de instituţii.